Polonia w Corby
http://www.elizabethstreetdental.co.uk/3.html
ale raczej wizyta prywatna, ja na państwową 3 mies. z dziećmi czekam
Ja chodzę do tej polskiej dentystki w centrum Kettering. Na imię ma Kamila a nazwiska nie pamiętam. Fajna babka. Jeśli w rejestracji zaznaczysz że chcesz do Polki to tak zarejestrują. No i ja nie płacę bo kartę mam do czerwca W sierpniu będę szła do szpitala na wyrwanie ósemek
A ja juz jestem po wyrwaniu zebow:) Tu traktuja wyrwanie prawie jak operacje, pojechalam do szpitala, konsultacja z tekarzem, ustalenie terminu, w dziem zabiegu z rana wywiady z lekarzami, narkoza, szwy, caly dzien w szpitalu. Ale nie bylo zle. Myslalam ze bedzie gorzej.
Gość
o matkosci to ile zebow naraz wyrywalas?? moj T jak wyrywal zeby dwa na raz to wyslali go do Corby tam kolo tesco wszedl i myslelismy z etylko konsultacja bo wyszedl po niecalych 10 min.. a ten mi mowi ze to jzu - a szczena to mi opadla do ziemi hahah szybko jakims laserem wykruszyli czy cos tam i wyssali i po sprawie ...
ale ja mialam tez konsultacje w szpitalu w sprawie mojego kla krtory siedzi sobie poziomo w ziasle i widac go tylko na zdieciu heheh na szczescie poki co moze sobie tam siedziec bo by mi pol dziasla w poziomie rozcinali bleee
Gość
A ja jakiś czas temu myslałam, że mi skórka od jabłka weszła między dziąsło a ząb ( na samym tyle ). Nie skojarzyłam, że to może być ósemka...Myślałam, że już mi nie wyjdą ( o ja naiwna ). Ostatnio jak byłam u dentystki to mi mówi, że widzi tam kawałek ósemki
Normalnie się wkurzyłam bo myślę o założeniu aparatu na zęby - ale jak założę a to dziadostwo mi zacznie wyłazić to rozwali cały efekt...Tak czy siak jak mi wyjdzie będę musiała usunąć bo mam maksymalny ścisk już teraz
Mój J. ma usunięte bo mu ósemki zmiażdżyły siódemki
Wie ktoś coś na temat ortodontów w Corby/Kettering?