Polonia w Corby
Użytkownik
No sa ale ja sie zastanawilam jak tu jest wlasnie w takich normalnych przychodniach, czy trzeba placic tez czy nie i za co? Byc moze ktos korzystal i wie.
A Biedronka widze masz dobra pamiec ze ja z Thrapston :-)
Zasadnicza ale chodzi Ci o to, ze dentysci sa w normalnych przychodniach tam gdzie lekarze, bo nie kumam do konca? W Corby w kazdym razie nie ma, sa dentysci w przychodniach dentystycznych No i trzeba placic, nawet jak jestes na NHS zarejestrowana, wrzucilam Ci w poprzednim poscie linka do tabeli oplat. Ja korzystalam i placilam, moj maz tez, nie placa tylko dzieci.
Nie tylko dzieci .... ale to tez wszystko jest w linku, ktory podalas. Sie akurat tak sklada, ze jak bylem w PL teraz to sie nie wyrobilem ze stomatologiem a mnie coraz czesciej zab pobolewa. Zarejestrowalem sie na Rockingam Road w Dental ale mi czekac na telefona kazali 3-4 tygodnie... brzydko z ich strony co nie ?
Uzależniony
o kuźwa :O 3-4 tygodnie ? ja ma zamiar jutro iść się zapisać bo moja ósemka nawala jak mam tyle czekać to szlag mnie trafi heh dobrze, że Małego dentinox trochę pomaga hihi a może będę miała szczęście i mnie szybciej wezmą niż Muhozola haha
Widzę, że szukacie dobrego stomatologa, skoro tak możecie też tutaj zwrócić uwagę na klinikę stomatologiczną https://www.dentalcover.com.pl/ , która ma obszerną wiedzę w tym zakresie, doświadczenie. W dodatku tam można leczyć ząbki pod narkozą. A to jest na pewno doskonałe rozwiązanie dla każdego.